Jandarmii constănțeni din cadrul GJM „Tomis“ au întîmpinat „colindătorii“ în Gara CFR

„Colindătorii“ suprinși cu petarde asupra lor s-au ales cu dosare penale. FOTO arhiva GJM Tomis

Jandarmii din cadrul GJM „Tomis“ au surprins trei persoane care ofereau spre vânzare 915 obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice -petarde, fără a deţine autorizaţie şi fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege.

În seara de sâmbătă, 30 decembrie, în intervalul 18.00-18.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanţa, a desfăşurat o acţiune punctuală în zona Gără CFR Constanţa, unde a surprins trei persoane care comercializau produse pirotehnice.

Suspecții, aveau vârste cuprinse între 28 şi 31 de ani, toți trei fiind din Constanţa și doreau să vândă persoanelor din zonă, 915 obiecte artizanale şi de distracţie pe baza de amestecuri pirotehnice (petarde). Pentru obiectele pirotehnice aflate în 27 cutii, „comercianţii” nu aveau autorizaţie şi nici nu erau inscripţionate clasele din care fac parte.

Au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de comercializare către persoanele fizice a obiectelor artizanale şi de distacţie pe bază de amestecuri pirotehnice fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege. Actele şi petardele urmează a fi înaintate la Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al I.P.J Constanţa, pentru continuarea cercetărilor.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*