Jandarmii constănțeni din cadrul GJM „Tomis“ au întîmpinat „colindătorii“ în Gara CFR

„Colindătorii“ suprinși cu petarde asupra lor s-au ales cu dosare penale. FOTO arhiva GJM Tomis

Jandarmii din cadrul GJM „Tomis“ au surprins trei persoane care ofereau spre vânzare 915 obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice -petarde, fără a deţine autorizaţie şi fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege.

În seara de sâmbătă, 30 decembrie, în intervalul 18.00-18.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanţa, a desfăşurat o acţiune punctuală în zona Gără CFR Constanţa, unde a surprins trei persoane care comercializau produse pirotehnice.

Suspecții, aveau vârste cuprinse între 28 şi 31 de ani, toți trei fiind din Constanţa și doreau să vândă persoanelor din zonă, 915 obiecte artizanale şi de distracţie pe baza de amestecuri pirotehnice (petarde). Pentru obiectele pirotehnice aflate în 27 cutii, „comercianţii” nu aveau autorizaţie şi nici nu erau inscripţionate clasele din care fac parte.

Au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de comercializare către persoanele fizice a obiectelor artizanale şi de distacţie pe bază de amestecuri pirotehnice fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege. Actele şi petardele urmează a fi înaintate la Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al I.P.J Constanţa, pentru continuarea cercetărilor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*