Un turist grăbit a provocat un accident rutier pe DN 39, în apropiere de stațiunea Neptun

Brașoveanul grăbit a provocat un accident rutier. FOTO IPJ Constanța

În loc să mai facă un ocol de un minut, un șofer a preferat să o ia pe „scurtătură“ peste linia dublă continuă a Drumului Național 39, între Neptun și Mangalia și a provocat un accident rutier.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 12.25 când, un bărbat în vârstă de 63 de ani din județul Brașov, a condus un autoturism Toyota, în incinta stației peco de la ieșirea din stațiunea Neptun, pe DN 39, înainte de podul rutier peste calea ferată. La ieșirea din incintă, în loc să întoarcă pe sub pod, a efectuat direct viraj la stânga, peste marcajul longitudinal dublu continuu, către Constanţa. Atunci a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o tânără de 20 de ani din Pecineaga, pe DN 39, pe prima bandă, dinspre Mangalia către Constanţa.

Șoferul care a produs accidentul a fost rănit ușor, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital. Pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO VIDEO Un alt accident în zona benzinăriei de pe DN 39 de lângă stațiunea Neptun – Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*