Un individ din Mangalia a încercat să însceneze un jaf pentru a-și acoperi furtul. El a sustras 6000 lei din încasările Casei de Pariuri unde lucra și i-a cheltuit pe toți la “păcănele”

Actiune a polițiștilor constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

Angajatul unei case de pariuri și jocuri electronice din Mangalia a încercat să însceneze un jaf pentru a acoperi furtul comis chiar de el.

În dimineața zilei de 28 mai, în jurul orei 5.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 19 ani, operator al unei societăți comerciale ar fi fost amenințat de către două persoane, după care i-ar fi sustras 6.000 de lei, reprezentând încasările din ziua respectivă.

Polițiștii au demarat cercetările în cauză, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că cele sesizate nu se confirmă.

Anchetatorii aubstabilit ca de fapt, angajatul societății comerciale, la cererea celor două persoane, le-ar fi oferit suma de 1.750 de lei, bani din încasări, sub formă de împrumut, în schimbul a două telefoane mobile, bani care ar fi fost jucați la aparatele mecanice din incinta aceleiași societăți comerciale.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 19 ani ar fi luat alți 4.680 de lei din încasări, bani pe care ar fi intenționat să și-i însușească pe nedrept.

Polițiștii continuă cercetările în vederea lămuririi situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun în astfel de situații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*