Un tronson din Bulevardul Tomis se închide vineri dimineață

Bulevardul Tomis intră în reabilitare. FOTO Adrian Boioglu
Bulevardul Tomis intră în reabilitare. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Constanța se apucă de amenajat parcările și trotuarele de pe bulevardul Tomis, așa că un tronson va fi închis circulației pentru o jumătate de zi.

Prima care intră în reabilitare este zona cuprinsă între Capitol și strada Decebal. Vineri, 20 mai, între orele 9.00 și 14.00 mașinile nu mai au voie.

“Restricționarea este impusă de lucrările de reabilitare (decopertare, asfaltare, montare borduri, amenajare locuri de parcare, etc). Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm conducătorii auto să utilizeze celelalte artere rutiere, paralele bulevardului”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*