Un transport agabaritic va tranzita țara, de la Vama Borș până în Portul Constanța

Transport agabaritic pe ruta Curcani - Portul Constanța

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că, în perioada 18 – 27 iunie, un transport cu depășiri de tonaj se va deplasa de la Vama Borș până în Portul Constanța.

Astfel, potrivit CNAIR, transportul agabaritic va circula pe următoarea rută: Borș PTF (județul Bihor) – DN 1 – Centura Oradea – DN 1 – A 3 – A 10 – DN 1 – varianta de ocolire Alba Iulia – DN 1 – A 1 – DN 1 – DN 7 – DN 7CC – DN 7 – A 1 – DN CB – DN 2 – DN 2A – A 4 – Portul Constanța, Poarta 7.

Vehiculul transportă un utilaj. Lățimea maximă a vehiculului este 3,55 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule de autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*