Tânăr drogat cu cannabis, găsit la volanul unui autoturism oprit pe mijlocul bulevardului, la intrare în Mamaia

Tânăr drogat cu cannabis, găsit la volanul unui autoturism la intrare în Mamaia. FOTO arhiva CTnews

Un tânăr în vârstă de 22 de ani s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce a fost prins noaptea trecută în timp ce, drogat cu cannabis, se afla la volanul unui autoturism ce staționa pe mijlocul străzii, la intrare în Mamaia

„La data de 7 ianuarie, în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană posibil sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive se află într-un autoturism oprit pe mijlocul bulevardului Mamaia”, au transmis reprezentanți ai IPJ Constanța.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia și polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța.

Bărbatul în cauză, în vârstă de 22 de ani, a fost testat cu aparatul drugtest de către polițiștii rutieri, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis. Testarea cu aparatul etilotest a avut un rezultat negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*