Arme găsite în locuințele unui bărbat din Medgidia

Arme găsite la Medgidia. FOTO Poliția Română

Mai multe arme au fost găsite de polițiști în locuințele unui bărbat din Medgidia.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 30 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Medgidia, la locuințele unui bărbat, de 26 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cu ocazia efectuării perechezițiilor, au fost descoperite și ridicate două arme neletale supuse autorizării, respectiv un pistol cu aer comprimat de calibrul 4,5 mm și un pistol neletal, de autoapărare, de calibrul 9 mm.

De asemenea, au fost descoperite și ridicate două arme de tip airsoft, de calibrul 6 mm, nesupuse autorizării, precum și o cutie metalică ce conținea 177 de bucăți de muniție de calibrul 4,5 mm.

Totodată, în imobilele respective au fost descoperiți 2.000 de euro, 60 de dolari, precum și carduri bancare, 38 de cartele SIM și 27 de pachete de țigarete fără timbru fiscal.

Cercetările în acest caz continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

La percheziții au participat și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*