Un tânăr prins la volan fără permis a sărit din mers ca să scape de polițiști

Un tânăr de 22 de ani, din Constanța, depistat la volan deși nu avea permis de conducere, a sărit din mașina aflată în mers în încercarea sa de a scăpa de oamenii legii.

Potrivit IPJ Constanța, marți după-amiază, în jurul orei 16.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat în trafic un bărbat de 22 de ani care conducea un autoturism pe strada Portiței din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia. La un moment dat, bărbatul în cauză a sărit din vehiculul aflat în mers, care a  rulat o porțiune de drum, ulterior oprindu-se într-un autoturism”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În urma accidentului s-au produs doar pagube materiale, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*