Cod Galben de Ceață în mai multe localități din județul Constanța

Ceață pe DN 39 Pod Agigea. FOTO Cătălin Schipor

Penultima zi a anului 2017 aduce un nou Cod Galben.

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o avertizare Cod Galben între orele 2 și 6 ale zilei de 30 decembrie.

Zona afectată este una extinsă. Localitățile Constanța, Medgidia, Cernavodă, Hârșova, Murfatlar, Năvodari, Ovidiu, Agigea, Castelu, Ciobanu, Cogealac, Corbu, Crucea, Cumpăna, Cuza Voda, Ghindărești, Grădina, Horia, Istria, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Mircea Vodă, Nicolae Bălcescu, Pantelimon, Poarta Albă, Săcele, Saligny, Seimeni, Siliștea, Târgușor, Topalu, Tortoman, Valu lui Traian, Vulturu sunt afectate de aceste fenomene.

Meteorologii spun că în toate aceste localități ceața determină vizibilitate scăzută – local sub 200m și izolat sub 50m.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*