Un tânăr din Cobadin a fost reținut după ce a condus o mașină fără a avea permis

Un tânăr de 24 de ani din Cobadin a fost reținut după ce a condus o mașină deși nu are permis.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, la data de 15.11.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au formulat propunere privind luarea măsurii arestului preventiv, faţă de inculpatul J.S.G. în vârstă de 24 ani din com. Cobadin, jud. Constanţa, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea infracţiunilor de:

– conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. și ped. de art. 335 alin. 1 din Codul Penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 din Codul Penal rap. la art. 43 alin. 5 din Codul penal (faptă din data de 05.08.2022) şi

– conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. și ped. de art. 335 alin. 1 din Codul Penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 din Codul Penal rap. la art. 43 alin. 5 din Codul penal (faptă din data de 11.11.2023), cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod Penal.

“Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că, în data de 05.08.2022, orele 19:25 şi 11.11.2023, orele 20:55, inculpatul J.S.G. a condus autoturismul marca OPEL, cu numărul de înmatriculare CT-XX-XXX, respectiv autoturismul marca BMW cu numărul de înmatriculare CT-YY-YYY, pe drumurile publice din comuna Cobadin, deşi acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a reţinut că inculpatul este recidivist, fiind condamnat anterior în două rânduri pentru săvârşirea aceluiaşi tip de infracţiuni.

În plus, s-a reţinut că acesta a comis acest gen de infracţiune şi în minoritate, fiindu-i stabilită o măsură educativă.

De asemenea, se reţine că infracţiunea din data de 11.11.2023 a fost săvârşită după punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului, în două cauze penale, respectiv pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzută de art. 335 alin. 1 Cod penal (faptă din data de 05.08.2022) şi act sexual cu un minor, prevăzută de art. 220 alin. 1 Cod penal (faptă din decembrie 2022-februarie 2023)” – Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*