Un tânăr din Brăila a fost prins de polițiști când conducea cu 200 km/oră la plecarea de pe litoral. Conducătorul auto a rămas fără permis

Șoferul prins de RADAR cu 200 km/h
Șoferul prins de RADAR cu 200 km/h

Viteză record pe Drumul Național Constanța – Hârșova. Un șofer din județul Brăila a fost surprins de polițiștii constănțeni în timp ce circula cu peste 200 km/oră.

Incidentul a avut loc în dimineața de luni, 5 iunie. Oamenii legii care monitorizau traficul cu aparatul RADAR au depistat 19 șofer indisciplinați. Cu toate că viteza maximă pe acel tronson era de 100 km/oră, cei 19 aveau viteze de peste 141 km/oră.

Valoarea sancțiunilor contravenționale a fost de 23.490 lei, fiind aplicate și 42 de puncte de penalizare. Au fost reținute 12 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Zăvoaia, județul Brăila, a condus un autoturism pe DN 2A (kilometrul 190), fiind surprins cu 200 km/h. In astfel de cazuri, polițiștii ridica permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioada de 90 de zile și aplica o sancțiune contravențională de 1305 lei.

Conducătorul auto conducea o mașină cu numere provizorii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*