Un tânăr din Agigea a accidentat o adolescentă din Tulcea pe trecerea de pietoni

Adolescentă rănită pe trecerea de pietoni. FOTO IPJ Tulcea

Un tânăr de 22 de ani a provocat vineri seara un accident rutier în județul Tulcea, după ce a lovit o adolescentă de 16 ani pe o trecere de pietoni din localitatea Mihail Kogălniceanu.

La data de 18 decembrie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Mihail Kogălniceanu.

Din primele verificări polițiștii au stabilit că un bărbat de 22 de ani, din Agigea, în timp ce conducea un auto pe DN22-E87 ( pe raza localității Mihail Kogălniceanu) a accidentat o adolescentă de 16 ani, din Tulcea, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.În urma accidentului adolescenta a fost rănită.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*