Bărbat răsturnat cu mașina la Istria, preluat de elicopterul SMURD

Elicopterul SMURD. FOTO ISU Constanța

Un bărbat care s-a răsturnat cu mașina, astăzi în zona Istria, a fost preluat cu elicopterul SMURD pentru a fi transportat la spital.

Potrivit ISU Constanța, un accident rutier a avut loc astăzi, în zona Istria, pe drumul către cetate, iar la locul evenimentului s-au deplasat elicopterul SMURD, un echipaj SMURD, un echipaj cu apă și spumă de la stația Midia.

Un bărbat de 32 de ani a fost scos din mașină și predat echipajului de pe elicopter, fiind conștient și cooperant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*