FOTO Motociclist rănit ușor după un accident rutier produs pe strada Eliberării din Constanța

Motociclist rănit ușor după un accident rutier produs pe strada Eliberării. FOTO IPJ Constanța
Motociclist rănit ușor după un accident rutier produs pe strada Eliberării. FOTO IPJ Constanța

Un motociclist a fost rănit ușor, marți, după ce a fost implicat într-un accident rutier produs pe strada Eliberării din Constanța.

Potrivit polițiștilor constănțeni, luni, în jurul orei 12.00, un bărbat de 67 de ani a condus un autoturism pe strada Eliberării, dinspre strada Theodor Burada către strada Dezrobirii, iar la un moment dat a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure. În acel moment a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat, de 44 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*