Un tânăr de 23 de ani din Năvodari s-a aruncat de la etaj

Ambulanță la intervenție

Echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost alertate să intervină în Năvodari la ceea ce pare a fi o tentativă de suicid.

Din primele informații se pare că este vorba de un tânăr de 23 de ani care s-a aruncat de la etajul 2 al unui bloc de pe strada Albinelor din Năvodari. La fața locului intervin două echipaje ale SAJ Constanța.

UPDATE:

Pacientul de la Năvodari prezintă traumatisme la membre inferioare, fiind conștient. Se pare că acesta susține că s-a dezechilibrat in timp ce fuma o țigară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*