FOTO Un biciclist a fost accidentat mortal lângă Mihail Kogălniceanu

În urma impactului, biciclistul a decedat. FOTO arhiva IPJ Constanța

Un biciclist care a intrat pe un Drum Național de pe un drum de pământ a plătit cu viața această decizie, după ce a fost lovit în plin de un autoturism al cărui șofer nu l-a văzut.

Accidentul s-a produs în seara de 21 iulie, în jurul orei 21.17. Potrivit polițiștilor, un bărbat a condus autoturismul marca Skoda Octavia pe DN 2A, în banda nr. 2 dinspre Mihail Kogălniceanu, către Constanța. Ajungând la km 186+700, conducătorul auto a surprins și accidentat mortal un biciclist, care a ieşit în DN 2A, de pe un drum de pământ, din partea dreaptă a conducătorului auto, fără a se asigura.

Echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victimă, fiind declarat decesu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*