Un tânăr de 21 de ani a murit într-un accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu. El a intrat cu mașina într-un copac, iar în urma impactului a fost aruncat din autoturism

Accident mortal pe bulevardul Aurel Vlaicu. FOTO ISU Constanța

Un tânăr de 21 de ani a murit în cursul nopții de 26/27 octombrie, într-un accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu. El a intrat cu mașina într-un copac, iar în urma impactului a fost aruncat din autoturism

Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 octombrie, în jurul orei 01.30,  polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, și, din motive care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac.

De asemenea, la locul accidentului au ajuns și echipaje de la ISU Constanța. Echipele de intervenție l-au găsit pe tânăr aruncat din autoturism, în afara părții carosabile.

În urma protocolului de resuscitare victima a fost declarată decedată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*