Un tânăr de 20 de ani a fost prins după ce a furat din Medgidia un portofel în care se aflau 40 de lei și un card bancar

Tânăr prins după ce a furat un portofel. FOTO IPJ Constanța

Un tânăr de 20 de ani a fost prins de polițiști după ce a furat din Medgidia un portofel în care se aflau 40 de lei și un card bancar.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 26 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 20 de ani.

Acesta este bănuit că, la data de 11 octombrie, în jurul orei 19.55, pe strada Independenței din municipiul Medgidia, i-ar fi sustras persoanei vătămate portofelul în care se aflau suma de 40 de lei și un card bancar.

Ulterior, la aceeași dată, în jurul orei 22.40, ar fi încercat să utilizeze cardul bancar respectiv.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar.

Ulterior, a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi Prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere legală.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*