Polaris M Holding, lecție despre reciclare la Școala Gimnazială nr. 24 “Ion Jalea”

Polaris M Holding a susținut o lecție despre reciclare la Școala nr. 24. FOTO Polaris M Holding

Specialiștii de la Polaris M Holding au susținut o lecție despre reciclare la Școala Gimnazială nr. 24 “Ion Jalea”

“Luni, 18 decembrie, am răspuns afirmativ invitației venite din partea doamnei învățătoare Aurelia Șamata, de a desfășura o lecție deschisă, alături de elevii clasei a II a G, pe tema colectării separate a deșeurilor reciclabile și protecția mediului.

Ne-au întâmpinat elevi foarte conștiincioși, familiarizați deja cu procesul colectării separate, dar în același timp dornici să afle noi informații despre cum pot proteja mediul încojurător. Lecția a fost interactivă, elevii ne-au povestit ce înțeleg ei prin protejarea mediului şi li s-a explicat ce pot face în plus pentru a deprinde un comportament ecologic. Lecția s-a încheiat cu un exercițiu practic, în urma căruia au învățat cum să colecteze corect”, au declarat specialiștii Polaris M Holding.

La finalul lecției, elevii au fost răplătiți cu daruri din partea companiei Polaris: jocuri puzzle cu tematică ecologică, cutii cu saci fabricați din deșeuri reciclabile și dulciuri.

“Misiunea noastră este de a ajuta copiii să înțeleagă ce înseamnă un comportament corect față de mediu, ei reprezentând consumatorii de mâine ai resurselor. Dezvoltarea unei conştiințe ecologice îi va ghida să ia decizii corecte şi pe viitor.

Copiii sunt micii ambasadori ai reciclării, iar prin intermediul lor, practica colectării separate poate ajunge un obicei şi în cadrul familiei sau prietenilor” – Polaris M Holding.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*