Control judiciar pentru băiatul de 15 ani care a distrus anvelopele la mai multe mașini în cartierul Viile Noi

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Băiatul de 15 ani care a distrus anvelopele la mai multe mașini în cartierul Viile Noi este cercetat sub control judiciar, au decis procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a trimis un comunicat despre acest caz, pe care îl redăm integral.

“La data de 28.09.2023, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 28.09.2023 şi până la data de 26.11.2021 inclusiv, a inculpatului C.A., cercetat pentru savârşirea infracţiunii de distrugere, prev. de art. 253 alin. 1 din C. pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 din C. pen. și art. 113 alin. 2 din C. pen. (opt acte materiale).

În concret, în cauză s-au reţinut următoarele:

În noaptea de 23/24 septembrie 2023 inculpatul C.A., în vârsă de 15 ani, a provocat distrugeri la 8 autoturisme parcate pe mai multe străzi din municipiul Constanţa, prin înţeparea anvelopelor acestora cu un obiect tăietor-înţepător, tip briceag.

Inculpatul a fost cercetat anterior pentru comiterea unor infracțiuni de furt din societăți comerciale şi a unei infracţiuni de distrugere prin incendiere a unui bloc de locuințe din municipiul Constanţa” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*