Sinucidere la Cernavodă. Un tânăr s-a aruncat în Dunăre de pe podul rutier

Scafandrii ISU Dobrogeau au demarat căutările. FOTO CTnews.ro

Scafandrii ISU Dobrogea, Garda de Coastă și Poliția Transporturi îl caută din seara de  joi, 27 decembrie, pe un tânăr care a plonjat în apa Dunării de pe podul rutier de pe Autostrada A2 de la intrarea în Cernavodă.

Alarma s-a dat în jurul orei 22.00, când tânărul sinucigaș, în vârstă de 23 de ani, se întorcea cu familia dintr-o vacanță de la munte. La un moment dat a insistat ca mașina să fie oprită pe podul din Cernavodă să își facă necesitățile fiziologice. Numai că după ce a coborât, s-a apropiat de margine și s-a aruncat în gol.

Familia a alertat autoritățile prin 112, iar la fața locului s-au deplasat echipaje de scafandrii ai ISU Dobrogea, polițiști de la transporturi și cei de la Garda de Coastă, care au început căutările.

Căutările au fost în zadar și au fost oprite în jurul orei 1.00, dar au fost reluate de dimineață, începând cu ora 8.00. La căutări participă de la Detașamentul ISU Cernavodă, cinci subofițeri și un ofițer cu un autocamion, o barcă pneumatică și un echipaj SMURD, iar din Constanța, trei scafandri cu autospeciala de scafandri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*