Un tânăr ce își confecționa un joint a fost prins în flagrant de către jandarmii GJM Tomis

Jandarmii au găsit pachete cu substanțe vegetale suspecte. FOTO GJM Tomis

Jandarmii au surprins o persoană care avea în buzunarele de la geacă, două folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie şi un aparat de mărunţit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.

În seara de marți, 2 octombrie, în jurul orei 21.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Pescărie, staţiunea Mamaia, au surprins o persoană de 25 de ani care-şi confecţiona o ţigaretă artificială (joint).

Asupra acesteia, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la geacă, două folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie şi un aparat de mărunţit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.

Foliile de aluminiu, aparatul de mărunţit găsite asupra urmează a fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*