Un tâlhar și „șeful“ acestuia au fost prinși de către polițiștii constănțeni

Doi indivizi, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie asupra unui minor, au fost identificați de către polițiștii constănțeni, după trei luni de zile de la comiterea faptei.

În seara de 31 martie, în jurul orei 21.45, polițiștii au fost sesizați prin 112, că o persoană necunoscută a smuls din mâna unui minor, în vârstă de 17 ani, telefonul mobil, în timp ce acesta se afla pe o stradă, din municipiu

A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, cu autor necunoscut. La începutul lunii iulie, lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat și persoana care l-ar fi instigat pe tânăr la comiterea faptei, ajutându-l totodată la valorificarea bunul sustras, fiind vorba despre un tânăr, de 23 de ani, din Constanța, cercetat pentru complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată.

La data de 2 iulie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale i-au reținut pe cei doi, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă judecătoria Constanța în vederea luării măsurii preventive a controlului judiciar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*