Un minor de 17 ani a atacat și tâlhărit mai multe persoane în municipiul Constanța

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de tâlhărie calificată, respectiv tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Secției 3 au identificat un minor, în vârstă de 17 ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 22 octombrie, în jurul orei 21.40, minorul ar fi agresat și deposedat de suma de 100 de lei o femeie, în vârstă de 32 de ani, care se deplasa pe o stradă din municipiul Constanța.

Anchetatorii au mai stabilit și că pe 5 septembrie, în jurul orei 7.00, minorul ar fi smuls telefonul mobil al unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, care se afla pe o stradă din municipiul Constanța.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe minor, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*