FOTO Constănțean amendat cu 10.000 de lei după ce a intrat cu mașina pe plajă

Amendat cu 10.000 de lei după ce a intrat cu mașina pe plajă. FOTO DGPL Constanța

Un constănțean a fost amendat cu 10.000 de lei, de către polițiștii locali, după ce a intrat cu mașina pe plajă și a rămas blocat în nisip.

Vremea plăcută din ultimele zile i-a scos pe mulți constănțeni din case. Destinația preferată a fost, ca de obicei, malul mării. Deși cei mai mulți au preferat să se plimbe pe plajă, s-a găsit și un temerar care a vrut să simtă nisipul sub roțile mașinii. Nu numai că l-a simțit, dar a și rămas blocat cu autoturismul pe plajă.

Polițiștii locali au fost sesizați de acest incident și au intervenit cu promptitudine. Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006.

Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*