Un deținut de la Penitenciarul Poarta Albă a evadat pentru o oră

Deținutul evadat a fost prins la scurt timp. FOTO IPJ Constanța

Un deținut recidivist care executa o pedeapsă cu executare în regim deschis a decis să evadeze de la punctul de muncă unde era repartizat. Libertatea lui a durat aproximativ o oră, fiind prins de echipele penitenciarului.

Stelică Constantin de 27 de ani, din județul Ialomița executa în Penitenciarul Poarta Albă o pedeapsă de un an de zile pentru furt calificat și un rest de pedeapsă de la o altă condamnare de 422 de zile. Mai avea puțin și intra în comisia de eliberare condiționată, dar a decis să încerce o evadare. Miercuri în jurul orei 13.00 a părăsit locul de muncă unde era repartizat, având regim de executare a pedepsei deschis. Imediat s-a dat alarma, echipaje ale Penitenciarului și ale IPJ Constanța au pornit în căutarea sa. A fost găsit după aproximativ o oră, pe marginea Canalului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*