Un spațiu de recreere din cartierul Faleză Nord a fost reamenajat

Un spațiu de recreere din cartierul Faleză Nord a fost reamenajat. FOTO: Primăria Constanța

Zona situată la intersecția bulevardului Mamaia și strada Soveja a fost reconfigurată. Locuitorii orașului se pot bucura de un spațiu special amenajat pentru relaxare, cu mobilier urban nou.

Infrastructura pietonală a fost modernizată pentru a spori confortul vizitatorilor. Aleile de acces au fost reconstruite, au fost amplasate borduri și pavele noi.

Spațiul verde a fost reamenajat, a fost așternut pământ vegetal și a fost montat sistemul de irigații. În perioada următoare, decorul peisagistic va fi îmbogățit cu arbori și arbuști ornamentali.

Lucrări de reamenajare a spațiilor publice vor avea loc în toate zonele rezidențiale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*