Amenzi de peste 50.000 de lei, aplicate de jandarmii constănțeni pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19

Amenzi aplicate de jandarmii constănțeni nerespectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19. FOTO cu rol ilustrativ

Jandarmii Grupării Mobile Constanta au desfăşurat săptămâna aceasta, împreună cu colegii polițiști, acțiuni punctuale pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului COVID-19.

Cu aceste ocazii au fost aplicate 417 sancțiuni contravenționale, din acestea 307 au fost avertismente, iar 110 amenzi în valoare de 53700 lei.

În aceeași perioadă am desfășurat mai multe acțiuni cu reprezentanţii companiei de transport local CT BUS, în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului COVID-19.

„Majoritatea cetățenilor au înțeles ca purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și 17 persoane care au fost sancționate cu avertisment și li s-au oferit măști de protecție pentru a putea continua călătoria”, au precizat reprezentanții GMJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*