Un șofer vitezoman s-a răsturnat cu mașina în apropiere de Hârșova. În autoturism se aflau soția și cei doi copii ai cuplului

Mașina scăpată de sub control s-a răsturnat pe câmp. FOTO CTnews.ro

Un bărbat a reușit să își bage familia – soția și cei doi copii minori în spital, după ce a călcat pedala de accelerație prea tare și a pierdut controlul volanului pe șoseaua acoperită cu apă. Accidentul s-a produs în apropiere de Hârșova, în seara de 3 octombrie.

Evenimentul rutier s-a înregistrat în jurul orei 22.20, pe DN 2A în afara localității Hârșova. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, mașina condusă de un bărbat de 47 de ani din Iași, se deplasa dinspre Hârşova către Constanţa . În dreptul kilometrului 140, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum – carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către dreapta şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje medicale, care, după ce au evaluat starea victimelor, le-au transportat la Spitalul Județean Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*