Polițiștii locali constănțeni au aplicat aproape 200 de amenzi în 24 de ore

Polițiștii locali au aplicat sancțiuni. FOTO DGPL Constanța

În data de 7 ianuarie, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 197 amenzi contravenționale în valoare totală de 56.410 lei.

În ultimele 48 de ore, polițiștii locali au identificat pe raza municipiului Constanța 3 persoane fără adăpost.
Întrucât erau în real pericol din cauza vremii nefavorabile, a fost solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța pentru a prelua aceste cazuri, urmând ca apoi persoanele respective să fie preluate la adăpostul Serviciului Public de Asistență Socială.

În ceea ce privește ziua da 7 ianuarie, 42 de abateri au fost constatate pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale ori necurățarea căilor de acces de zăpadă/gheață. Alte opt sancțiuni au fost aplicate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar 90 pentru încălcări ale legislației rutiere. Au fost înregistrate și 41 de abateri pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun și trei abateri ale agentilor economici care nu și au îndeplinit obligațiile legale privind modul de comercializare a unor produse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*