Un șofer vitezoman a lovit o ambulanță ce transporta un bolnav de la Spitalul Județean Constanța, apoi a fugit de la locul accidentului

Ambulanța a suferit avarii în urma impactului. FOTO SAJ Constanța

O ambulanță de tip B2 din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța a fost implicată într-un accident rutier în timp ce transporta un pacient spre secția de Pneumologie de la Agigea. Autospeciala a fost lovită în trafic de un alt participant la trafic, ce a fugit ulterior de la locul faptei.

‌Accidentul s-a produs în jurul orei 1.20 a zilei de 25 septembrie, când ambulanța tip B2 se deplasa circulând regulamentar într-o misiune secundară prin care transfera un pacient de la UPU – Spitalul Judetean Constanța către Secția de Secția Pneumologie TBC a Spitalului Județean Constanța de la Agigea.

Pe Șoseaua Mangaliei în zona Doraly, ambulanța a fost acroșată de către un autoturism care circula cu viteză excesivă din sens opus și al cărui șofer pierzând controlul asupra volanului a pătruns pe contrasens unde a avut loc impactul. Ulterior, șoferul vinovat a a fugit de la locul accidentului.

Pentru că nimeni din autospecială nu a fost rănit, echipajul și-a continuat drumul spre Agigea, unde pacientul a a fost internat.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța,  dat fiind că nu au fost înregistrate victime și doar pagube materiale, cazul intră la categoria „tamponare“, iar persoanele implicate, conform legii, au la dispozitie 24 h pt a se prezenta la Poliție pentru a declara evenimentul.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*