Băiat de 7 ani, mușcat de câine în satul Arsa

Ambulanță. FOTO SAJ

Un băiat de 7 ani a fost mușcat de câine în Satul Arsa.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Constanța, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în satul Arsa după ce un băiat a fost mușcat de câinele familiei.

Echipajul medical prezent la fața locului l-a diagnosticat pe copil cu o plagă la nivelul scalpului și una la nivelul membrului superior.

Victima a fost dusă la spitalul din Mangalia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*