Un șofer de tir, beat, s-a răsturnat pe Autostrada A2, blocând două benzi de mers

Șoferul beat a reușit să urce TIR-ul pe glisiera mediană și să se răstoarne. FOTO DRDP Constanța

Inconștiența șoferilor se poate măsura doar după ce aceștia sunt prinși de polițiști sau provoacă un accident rutier. Din păcate, în această ultimă situație, de obicei deznodământul este tragic. Uneori există însă și minuni, așa cum s-a întâmplat și miercuri seară pe autostrada A2.

În jurul orei 19.15 în seara de miercuri 14 martie, în zona kilometrului 92 a Autostrăzii A2,  pe sensul de mers dinspre București spre Constanța. Se pare că șoferul unui autotren care se afla sub influența băuturilor alcoolice a pierdut controlul volanului și a intrat peste parapetul despărțitor. Din fericire nu s-au înregistrat victime, șoferul scăpând și el cu câteva zgârieturi. A fost în schimb afectată circulația pe banda de circulație cu numărul doi, pe ambele sensuri de mers, tir-ul fiind poziționat pe axul median, iar marfa din remorcă s-a împrăștiat pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*