FOTO VIDEO Accident cu patru mașini pe strada Constantin Brătescu din Constanța. Două persoane au fost descarcerate după ce un Matiz s-a răsturnat

Mașină răsturnată pe strada Constantin Brătescu din Constanța. FOTO ISU Dobrogea
Mașină răsturnată pe strada Constantin Brătescu din Constanța. FOTO ISU Dobrogea

Una dintre arterele constănțene pe care au loc frecvent accidente a făcut și azi victime. Neatenția unui șofer a dus la avarierea a patru autoturisme – al său, un altul care circula regulamentar și două mașini parcate.

În urma carambolului, un autoturism a ajuns cu roțile în sus, iar cele două persoane aflate în el au avut nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a ieși din mașină.

O mașină de descarcerare de la ISU Dobrogea, o autospecială SMURD și un echipaj de poliție au intervenit imediat pentru preluarea răniților. Cele două persoane au fost scoase din Matiz-ul răsturnat după aproximativ 20 minute.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța spun că ei nu au suferit decât niște traumatisme ușoare și au fost transportați la spital. Cel mai grav era pasagerul din mașina răsturnată – un bărbat de 70 ani – care a suferit un traumatism de coloană cervicală.

Oamenii legii au declanșat acum o anchetă pentru a stabili detaliile producerii accidentului și gradul de vinovăție al fiecărui șofer.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*