Un șofer beat a lovit cu mașina un cărucior în care se afla un sugar de 7 luni, împins pe marginea drumului de un copil de 12 ani

Echipaj poliție. FOTO Cătălin Schipor

A fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de poliție pentru a calma spiritele, după producerea unui accident pe strada Steagului.

Accidentul s-a produs în seara de 17 august, în jurul orei 19:20, când un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe strada Steagului, din municipiu, dinspre Soveja către Dionisie cel Mic. La un moment dat, în dreptul unui imobil, a acroșat ușor un căruț, în care se afla un minor, în vârstă de 7 luni, acesta fiind împins de un alt minor, de 12 ani, pe marginea carosabilului, în aceeași direcție de mers. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului, în vârstă de 7 luni.

Imediat după producerea accidentului, rudele celor doi copii și vecinii s-au strâns și au fost la un pas să îl linșeze pe șofer. A fost nevoie de patru echipaje de poliție pentru a-i calma, mai ales după ce testarea cu etilotestul a arătat că șoferul era beat –  0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*