Un șofer beat a lovit cu mașina un cărucior în care se afla un sugar de 7 luni, împins pe marginea drumului de un copil de 12 ani

Echipaj poliție. FOTO Cătălin Schipor

A fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de poliție pentru a calma spiritele, după producerea unui accident pe strada Steagului.

Accidentul s-a produs în seara de 17 august, în jurul orei 19:20, când un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe strada Steagului, din municipiu, dinspre Soveja către Dionisie cel Mic. La un moment dat, în dreptul unui imobil, a acroșat ușor un căruț, în care se afla un minor, în vârstă de 7 luni, acesta fiind împins de un alt minor, de 12 ani, pe marginea carosabilului, în aceeași direcție de mers. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului, în vârstă de 7 luni.

Imediat după producerea accidentului, rudele celor doi copii și vecinii s-au strâns și au fost la un pas să îl linșeze pe șofer. A fost nevoie de patru echipaje de poliție pentru a-i calma, mai ales după ce testarea cu etilotestul a arătat că șoferul era beat –  0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*