Un șofer a ratat ieșirea de pe Autostrada A4 și a trecut cu mașina prin parapet

Mașina s-a rostogolit de mai multe ori după ce a rupt parapetul. FOTO SAJ Constanța

Un bărbat a fost grav rănit după ce a scăpat mașina de sub control, a rupt parapetul și s-a răstogolit de câteva ori. Accidentul s-a produs la ieșirea de pe Autostrada A4 către Poarta 10 a Portului Constanța. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.45, când un apel la 112 a anunțat că o persoană a fost rănită în urma unui accident rutier. Accidentul a fost înregistrat la sensul giratoriu de la ieșirea de pe Autostrada A4 spre Poarta 10 a Portului Constanța. Un bărbat a pierdut controlul mașinii și a trecut prin parapetul de protecție și apoi s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina.

La fața locului au ajuns două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, victima fiind găsită conștientă, cu un traumatism de coloană lombară.

Cazul este anchetat de Poliția Autostrăzi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*