Un sibian a intrat cu mașina pe plajă să-și facă poze și a primit o amendă de 20.000 lei

Mașină pe plajă la Mamaia
Mașină pe plajă la Mamaia

Un sibian a vrut să arate tuturor prietenilor cât de șmecher este așa că a intrat cu mașina pe plaja Mamaia până aproape de mare. Isprava nu ar fi fost suficient de bună dacă nu avea și dovezi. Așa că a rugat un prieten să-l fotografieze alături de bolidul său.

Ghinionul sibianului a fost că toată aventura a fost surprinsă de un alt fotograf aflat pe plajă. Polițiștii constănțeni s-au autosesizat și l-au amendat cu 20.000 lei – sancțiunea maximă pentru accesul pe plajă cu autovehicule.

Sibianul care conduce autoturismul BMW X6 cu numătul SB 12 HOT nu este la prima abatere. În urmă cu un an el apărea în presa locală din Sibiu într-un video care arăta o depășire periculoasă, pe contrasens.

Polițiștii constănțeni nu sunt la prima sancțiune aplicată șoferilor fără bun simț. Luni dimineață a fost identificat un alt conducător auto care făcea slalom pe nisip în stațiunea Mamaia.

Iată imaginile publicate de Ora de Sibiu în 2015:


Depăsire nesimțită la semafor în Sibiu de oradesibiu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*