Un fost director al Șantierului Naval Mangalia a fost accidentat mortal de un șofer beat

Pietonul accidentat a decedat la spital. FOTO CTnews.ro

Un accident mortal s-a înregistrat în seara de 13 iulie, pe raza municipiului Mangalia. Un pieton aflat pe trecere a fost lovit de un autoturism condus de un șofer beat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23.00, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un pieton s-a angajat în traversarea străzii Matei Basarab din Mangalia, pe trecerea de pietoni. Acesta a fost surprins și accidentat de un autoturism Skoda, condus de un bărbat de 41 de ani.

La fața locului a ajuns un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, care a găsit pietonul, în vârstă de 62 de ani, în comă, acesta fiind transportat în Unitatea Primre Urgențe a Spitalului Municipal Mangalia. Aici, pacientul a intrat în stop cardio-respirator, iar ulterior a decedat.

Polițiștii au stabilit că șoferul, un bărbat de 41 de ani, avea o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Victima accidentului este Paul Ilicenco, fost director DMHI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*