Un polițist aflat în timpul liber a reușit să găsească o fată de 12 ani, din Valu lui Traian, la scurt timp după ce a fost dată dispărută

Comisarul Adelin Alexandru Buzescu. FOTO: IPJ Constanța

Comisarul Adelin Alexandru Buzescu, șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Constanța, a dat dovadă de devotament și implicare chiar și în timpul său liber, salvând o minoră dispărută.

Astfel, potrivit colegilor săi din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, în timp ce se deplasa cu trenul către București, polițistul a primit semnalmentele unei minore de 12 ani, dată dispărută. Fata, din comuna Valu lui Traian, plecase voluntar de la domiciliu chiar în cursul zilei de marți, 23 mai, și fusese deja dată în urmărire.

Cu un instinct dezvoltat, comisarul Buzescu a observat imediat că minora se afla în același vagon cu el. Semnalmentele corespundeau, la fel și obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta în momentul în care plecase de la domiciliu.

El a abordat-o pe fată și a reușit să o convingă să se întoarcă acasă, unde familia îi era îngrijorată. Copila a fost ulterior predată polițiștilor din Gara de Nord și a fost apoi încredințată familiei sale, care o aștepta cu îngrijorare.

Un polițist aflat în timpul liber a reușit să găsească o fată de 12 ani, din Valu lui Traian, care fugise de acasă. FOTO cu rol ilustrativ: IPJ Constanța

Adelin Buzescu este fiu de polițist și este unul dintre acei polițiști care nu-și fac meseria doar în timpul programului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*