Un pieton inconștient a fost accidentat grav pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța

Accident rutier

La puțin timp după miezul nopții de 1 spre 2 iulie, un grav accident rutier s-a produs pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona cafenelei Filicori. Un pieton care s-a hazardat să traverseze strada la întâmplare, a fost lovit de o mașină.

Accidentul a fost înregistrat la ora 00.10 a zilei de 2 iulie când, un bărbat de 25 de ani a condus un autoturism taxi pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe a doua bandă, dinspre strada Soveja către bulevardul Aurel Vlaicu. După marcajul pietonal din zona cafenelei Filicori, a surprins și accidentat grav un pieton, de 25 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, în stare gravă, rămânând internată în stare de comă, pe secția de Terapie Intensivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*