Bilanțul SAJ Constanța, în minivacanța de Sfânta Maria: Peste 2.000 de solicitări și 670 de persoane transportate la spital

Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu

Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a informat că în perioada cuprinsă între 11 august și 15 august, în minivacanța de Sfânta Maria, la dispeceratul SAJ au fost primite 2.190 de solicitări pentru tot județul, dintre care 970 au avut loc în municipiul Constanța.

De asemenea, 670 de persoane au necesitat transportul la spital din cauza diverselor incidente survenite în timpul acestei minivacanțe. Totodată, echipajele SAJ au intervenit în această perioadă și la acordarea îngrijirilor medicale pentru victimele din 7 accidente rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*