Un pacient de 44 de ani, transferat la Spitalul Județean de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, a murit

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. FOTO IGSU

Un pacient în vârstă de 44 de ani, transferat la Spitalul Județean Constanța, de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, în urma incendiului de vineri, a murit

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a anunțat că bărbatul se afla internat la ATI și avea și o infecție respiratorie severă.

“24 de pacienți transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase primesc în continuare îngrijiri medicale, în cadrul SCJU Constanța.  La Terapie Intensivă sunt 6 pacienți, după ce în cursul acestei dimineți a mai fost înregistrat un deces. Alți 9  sunt internați  în extensiile Covid din spital iar în secția exterioară Agigea sunt internați, ca și ieri, 9 pacienți transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase.

Pacientul care a decedat astăzi avea 44 ani și prezenta, pe lângă infecția cu SARS CoV 2, o infecție respiratorie severă. În noaptea de 5 spre 6 octombrie starea acestuia s-a agravat iar in această dimineață, a decedat”, a anunțat Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*