EXCLUSIV Andrei Pleșu, numit Doctor Honoris Causa al Universității Ovidius Constanța

Andrei Pleșu. FOTO Facebook
Andrei Pleșu. FOTO Facebook

Scriitorul Andrei Pleșu se pregătește să primească titluld e Doctor Honoris Causa din partea Universității Ovidius Constanța.

Propunerea vine din partea Facultății de Litere, iar titlul va fi conferit miercuri, 18 noiembrie. Ceremonialul are loc în Aula Magna, începând cu ora 11.00. O oră mai târziu debutează Conferința cu titlul “Câteva reflecții asupra prostiei”, urmată de o ședință de autografe.

Participanții la eveniment ar putea beneficia de cărțile lui Andrei Pleșu pentru că o editură va amenaja acolo un stand de carte.

Andrei Pleșu este născut pe pe 23 august 1948 la București. Pe lângă activitatea de scriitor și eseist, Pleșu s-a făcut remarcat și în viața publică, ocupând pe rând postul de ministru al Culturii, ministru al Afacerilor Externe, membru în Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității și consilier prezidențial pentru relații internaționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*