Un om al străzii a fost găsit mort într-un canal din zona Trocadero din Constanța

Decedat scos dintr-o canalizare din Constanța. FOTO ISU Dobrogea
Decedat scos dintr-o canalizare din Constanța. FOTO ISU Dobrogea

Intervenție dificilă a pompierilor militari din Constanța. Dupa ora 13.00 ei au fost solicitați să scoată o persoană despre care se presupunea că e decedată. Victima se afla într-o canalizare de pe strada Panselei, nr. 10 din Constanța.

Cel care a sunat la numărul de urgență 112 a fost chiar administratotul scării de bloc din apropiere, care era deranjat de mirosul pătrunzător.

O autospecială de la Detașamentul de pompieri “Fripis” s-a deplasat la locul indicat și doi subofițeri au coborât în canal pentru a inspecta locul. Ei au găsit un bărbat decedat de mai multe zile.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central din Constanța pentru necropsie. Polițiștii au acum misiunea să îi afle identitatea victimei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*