Un nou Cod Portocaliu de furtuni anunțat pentru sudul județului Constanța

Inundație la Constanța
Inundație la Constanța

Furtunile de toamnă se întorc cu putere în sudul județului Constanța. Meteorologii au anunțat un nou Cod Portocaliu de vijelie pentru această după amiază.

Localitățile Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, Negru Vodă, 23 August, Albești, Limanu și Pecineaga sunt sub incidența acestei avertizări până la ora 17.30.

Specialiștii de la ANM spun că zona va fi măturată de un vânt puternic cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse din care se vor totaliza izolat peste 35 l/mp și grindină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*