Un mort și un rănit grav după ce s-au prăbușit cu autoturismul într-un canal de irigații, între Amzacea și Pecineaga

Un mort și un rănit grav după ce s-au prăbușit cu autoturismul într-un canal de irigații. FOTO ISU Dobrogea
Un mort și un rănit grav după ce s-au prăbușit cu autoturismul într-un canal de irigații. FOTO ISU Dobrogea

Un bărbat de aproximativ 30 de ani a murit, iar un altul a fost rănit grav, luni, după ce, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe un drum de exploatare agricolă, s-au prăbușit într-un canal de irigații.

Potrivit polițiștilor constănțeni, cei doi se deplasau cu autoturismul pe un drum de exploatare agricolă, între Amzacea și Pecineaga, pe câmp, iar la aproximativ 4 km de DJ 392, mașina s-a prăbușit într-un canal de irigație, fără apă.

La accidentul rutier au intervenit pompierii Secției Mangalia, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, elicopterul SMURD și o ambulanță SAJ.

„La fața locului au fost găsite două victime neîncarcerate. S-a acționat pentru acordarea primului ajutor medical dar, din păcate, pentru un bărbat de aproximativ 33 de ani medicii au fost nevoiți să declare decesul. Un alt bărbat a fost preluat de elicopter și transportat la spital cu multiple traumatisme”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*