Un mort și un rănit grav după ce s-au prăbușit cu autoturismul într-un canal de irigații, între Amzacea și Pecineaga

Un mort și un rănit grav după ce s-au prăbușit cu autoturismul într-un canal de irigații. FOTO ISU Dobrogea
Un mort și un rănit grav după ce s-au prăbușit cu autoturismul într-un canal de irigații. FOTO ISU Dobrogea

Un bărbat de aproximativ 30 de ani a murit, iar un altul a fost rănit grav, luni, după ce, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe un drum de exploatare agricolă, s-au prăbușit într-un canal de irigații.

Potrivit polițiștilor constănțeni, cei doi se deplasau cu autoturismul pe un drum de exploatare agricolă, între Amzacea și Pecineaga, pe câmp, iar la aproximativ 4 km de DJ 392, mașina s-a prăbușit într-un canal de irigație, fără apă.

La accidentul rutier au intervenit pompierii Secției Mangalia, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, elicopterul SMURD și o ambulanță SAJ.

„La fața locului au fost găsite două victime neîncarcerate. S-a acționat pentru acordarea primului ajutor medical dar, din păcate, pentru un bărbat de aproximativ 33 de ani medicii au fost nevoiți să declare decesul. Un alt bărbat a fost preluat de elicopter și transportat la spital cu multiple traumatisme”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*