FOTO VIDEO S-au reluat lucrările la malul stâng al canalului Dunăre – Marea Neagră, în zona afectată din dreptul localității Cumpăna

Au demarat lucrările de consolidare a malului de pământ din zona comunei Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Pe malul Canalului Dunăre – Marea Neagră au reînceput lucrările la cota 34 în vederea pregătirii frontului pentru realizarea piloților cu diametru de 1080 în vederea stabilizării solului în dreptul comunei Cumpăna.

În primă fază se realizează platforma de lucru pentru utilajul de foraj, cât și excavarea volumului de material rezultat în urma alunecării. Ȋn același timp se sparg capetele piloților în vederea realizării testelor conform cerințelor proiectantului.

De asemenea, se realizează aprovizionarea cu piatră, geogrilă, geotextil și carcasele executate dinaintea sistării lucrărilor.

După efectuarea testelor și conform cerinței beneficiarului, proiectantul va realiza solutia de execuție a piloților și prioritizarea lucrărilor ce urmează a fi executate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*