UPDATE Minorul din Ovidiu a fost găsit după 5 ore. Zeci de polițiști, jandarmi și voluntari s-au implicat în căutări

Alin Vintilă a dispărut de acasă. FOTO IPJ Constanța
Alin Vintilă a dispărut de acasă. FOTO IPJ Constanța

O notă mică luată la școală l-a facut pe un puști din Ovidiu să plece de acasă.

Polițiștii spun că Alin Ștefan Vintilă, de 13 ani, a plecat de la domiciliul bunicii materne către casa părinților vineri, la ora 17.30. Patru ore mai târziu el este de negăsit. Oamenii legii au aflat că în ziua dispariției băiatul luase o notă mică la școală.

Semnalmentele dispărutului sunt: înălțime 165cm, greutate – 55 kg, ochi căprui, fața ovală, păr șaten. La data plecării Alin Vintilă purta o geacă neagră, pantaloni de culoare neagră și un fes verde.

Puștiul nu este la primul gest de acest fel. El a mai plecat de acasa în trecut. Polițiștii din orașul Ovidiu și cei de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța îl caută acum pe băiat. Oricine poate da relații este rugat să sune la 112.

UPDATE 22.50 Băiatul a ajuns acasă. Zeci de voluntari, polițiști și jandarmi s-au mobilizat pentru căutări. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*