Constănțean arestat după ce și-a bătut cu sălbăticie soția

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Un individ care și-a bătut soția de a băgat-o în spital a fost arestat preventiv. Agresiunea, potrivit polițiștilor Secției 5, a avut loc la data de 14 octombrie când bărbatul în cauză ar fi comis faptele asupra soției sale, la domiciliul din Constanța, în urma unui conflict spontan.

Femeia, în vârstă de 44 de ani, a ajuns la spital cu răni grave, declarând inițial că a fost vorba de o auto accidentare, dar era evident că fusese agresată, așa că medicii au alertat poliția.

A fost deschisă o anchetă penală, iar în urma acesteia, pe numele agresorului au fost reținute infracțiunile de violență în familie și loviri și alte violențe, viața femeii fiind puse în pericol. S-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în arestul IPJ Constanța, chiar dacă victima a refuzat să depună plângere împotriva soțului. La data de 16 octombrie a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*