Un minor de 12 ani din Medgidia l-a înjunghiat cu un cuțit pe un tânăr de 20 de ani

Sediul IPJ Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

În condiții încă neelucidate, un minor din Medgidia l-a înjunghiat pe un cunoscut cu un cuțit. Victima a ajuns la Spitalul Județean Constanța, iar agresorul a fost audiat de către polițiști.

Anchetatorii au stabilit că fapta s-a produs în jurul orei 17.00, atunci fiind anunțat cazul la 112.

Din primele cercetări a reieșit că un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Medgidia, ar fi fost înțepat cu un obiect ascuțit de un minor, in vârstă de 12 ani, în urma unui conflict spontan.

Polițiștii constănțeni au demarat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. La finalul anchetei se vor lua măsurile legale ce se impun.

Agresorul a fost identificat și audiat la sediul Poliției municipiului Medgidia.

Partea vătămată a ajuns inițial la unitatea de primiri urgențe a Spitalului din Medgidia, ulterior la Spitalul Clinic județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*